фото:Photo by Mr. Kjetil Ree, УикипедияООН се събира, но при строги

...
фото:Photo by Mr. Kjetil Ree, УикипедияООН се събира, но при строги
Коментари Харесай

ООН започва да заседава за климатичните промени

фото:Photo by Mr. Kjetil Ree, Уикипедия

Организация на обединените нации се събира, само че при строги ограничения за сигурност. 

При строги ограничения за сигурност в Организация на обединените нации стартира сесията на Общото заседание на Обединените народи. Фокусът тази година е ориентиран към климатичните промени и пандемията от COVID-19. Лидерите на една трета от общо 193 страни, които вземат участие, ще изпратят записано послание, предава Нова тв. 

Съединените щати приканиха допустимо минимум публични лица да дойдат присъствено в Ню Йорк, с цел да не се трансформира събитието в супер-разпространител. Всички, които влизат в постройката на Организация на обединените нации ще би трябвало да заявяват, че са имунизирани, само че не би трябвало да демонстрират документ. 

Това предписание обаче ще бъде нарушено от президента на Бразилия Жаир Болсонаро, който е прочут песимист и предходната седмица заявява, че няма потребност от ваксина, тъй като е преболедувал.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР